Werkwijze

material_OS_pigmente_12ml_neu_1_v1_WEB

Waarom werken wij met Swiss Color?

Veel pigment bevatten schadelijke stoffen die grote gevolgen kunnen hebben voor uw gezondheid. Esthetic Perfection wil haar naam alleen verbinden aan materialen die van natuurlijke (organische)stoffen synthetisch zijn gemaakt met de hoogste zuiverheid, veilig en een mooie stabiele kleuring geven. Swiss color is het eerste pigment wereld wijd dat ijzeroxide vrij is. Daarnaast bevat Swiss color geen conserveringsmiddelen en geen allergie verwekkers en zijn getest in verschillende geaccrediteerde laboratoria.

  • minerale pigmenten en geen kleurverandering na plaatsen.
  • geen geurstoffen toegevoegd aan het pigment.
  • fijner pigment soort
  • afname na lange tijd gaat zeer geleidelijk en stabieler
  • de kleur covered op een zeer mooie manier en wordt na heling iets dieper
  • zeer hoge foto stabiliteit
  • veel minder pijn voor de klant omdat er zeer zacht gewerkt kan worden

Het klinkt onlogisch maar in Nederland wordt er nog steeds getatoeëerd met zeer onveilige en kankerverwekkende bestanddelen. De pigmenten van Swiss color zijn compleet synthetisch organische pigmenten met de hoogste zuiverheid en vrij van ijzeroxides. Meer hierover kunt u lezen op de website van NVWA.

Permanente make-up

Permanente make up is een pigment aanbrengen in de eerste laag van de huid. Met een steriele ultra dunne naald wordt het pigment in de huid aangebracht.

Wat is het verschil tussen permanente make-up en tatoeages?

De bovenste laag van de huid vernieuwd waardoor de permanente make up langzaam vervaagt. In tegen stelling tot de tatoeages die dieper in de huid wordt aangebracht waardoor dit blijvend is.

Diepere blijvende tatoeages worden niet aangeraden in het gelaat, omdat de huid verouderd en de vorm van het gezicht veranderd kan de make-up makkelijker worden aangepast.

sc_swiss_liner_top_sensi_drive